Ny frekkis og superscoring av Einar jr

Tidligere i vår tapre 2er laget til Avaldsnes 13-1 mot Trott2 i 7. divisjon. Torsdag vant de 2-1 etter en superfrekkis av Einar Utvik Jr

Einar Utvik jr. fornekter seg ikke. Han hadde kanskje ti-årets mål mot Åkra2 på Åkra Stadion i mai, da han dundret til ballen fra over 50 meter, og kanonkulen føk inn i motsatt vinkel i vinden. Torsdag var storscoreren på farten igjen.
Denne gangen var Einar jr. lånt ut til 2-er laget til Avaldsnes, som spilte mot topplaget Trott2. Hjemmelaget var ikke levnet store sjansen – sist lagene møttes vant nemlig Trott2 hele 13-1.  

Alt så da også ut til å gå rett vei for gjestene, da de tok ledelsen 1-0, men «Trott var ikke lenge i paradis». Einar Utvik jr. så sitt snitt til å utligne ved første spark på ballen. Han så Trott-keeperen stå litt langt ute. Frekt og freidig dundret han ballen i mål direkte fra avspark, og enn noe forfjamset Trott-målmann måtte slukøret hente ballen ut fra nettmaskene. Avaldsnes kunne derimot juble for kjapp kvittering etter Utviks genistrek. Einar hadde en noe uheldig omgang med en kjøkkenkniv tidlig i juni, og har vært borte fra fotballen siden da. Nå er han på veg tilbake etter operasjon og helbred av håndskaden.

Så gikk det heller ikke bedre til enn at Trott2 slapp inn nok en ball i 2. omgang, og Avaldsnes2 gikk seirende ut av kampen 2-1. Det var Kjetil Berntsen som scoret seiersmålet for hjemmelaget, som er involvert i bunnstriden i 7. divisjon. Men tre poeng i denne kampen kom godt med og Kaj Raymond Mikkelsen ble kåret til vårt 2er lags beste spiller.

Meld deg på sommerens fotballskole

Avaldsnes idrettslag inviterer til Tine Fotballskole
mandag 12. til onsdag 14. august.

For mer informasjon og påmelding, klikk på logo.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift