Gratulerer Bjørn Inge og Sarpsborg

Avaldsnes har en fot i Europa League for herrer. Bjørn Inge spilte hele kampen da Sarpsborg sensasjonelt kvalifiserte seg for Europa League.

Gratulerer til Björn Inge Utvik og Sarpsborg. Avaldsnesguten spilte hele kampen for Sarpsborg da østfoldlaget sensasjonelt gikk videre til gruppespillet i Europaligasen torsdag kveld. Rett nok hadde sarpingene 3-1 ledelse å gå på fra første kamp, men likevel var det svært få som hadde tro på at laget skulle kvalifisere seg mot en mye mer profilert motstander i Maccabi Tela Aviv.

Det hele ble avgjort ble tildelt straffespark ni minutter før slutt. Ole Jørgen Halvorsen scoret sikkert, og dermed stod det 2-1 til hjemmelaget. Det holdt seg ut, og Sarpsborg gikk videre på bortemålsregelen.
Laget ble presset mot slutten, og Bjørn Inge var involvert ryddet opp i mange situasjoner – både på godt og vondt. Blant annet forårsaket han et straffespark for hjemmelaget tidligere i kampen, men Utvik leverte en solid kamp for laget sitt fra sin stopperplass.

Dermed kan vi fastslå at Avaldsnes får en spiller med i årets Europa League, og Bjørn Inge kan nå møte toppklubber som Milan, Sevilla, Arsenal og andre storklubber fra både Tyskland, Frankrike, Italia og Spania. Vi gratulerer så mye, og heier stolt på den sympatiske Avaldsnesgutten og Sarpsborg. GRATULERER!!!!!