Debutantene stod ikke distansen

Damelaget i håndball kjempet godt - ledet lenge, men poengene glapp to sekunder før slutt.

Damelaget i håndball debuterte med fynd og klem i årets 5. divisjon. Med god bredde, rutine, innsats og tyngde, så det hele ut til å ende med seier i første kamp mot Skånevik. Men kreftene tok slutt, og gjestene avgjorde kampen to sekunder før full tid, og vant 18-19 i Håvikhallen i kveld.
Likevel har damelaget all grunn til å være fornøyd med innsatsen. Laget viste at de vil bite godt fra seg, og med to-tre treninger mer i beina, hadde damene glatt vunnet med flere mål mot Skånevik.

Avaldsnes var nemlig i føringen i store deler av kampen, og bare noen minutter før full tid, hadde hjemmelaget en tremåls-ledelse. Men det raknet på slutten. Om det var kondisen som må ta skylda, skal være usagt, men det er ikke til å stikke under en stol at damene trenger litt mer trening i beina skal nivået heves enda mer. Men det kommer. Uansett en flott innsats i lagets første kamp, som de har all grunn til å være fornøyde meg, selv om det ble tap.