Vellykket håndball-aktivitet for 7- og 8-åringene

Håndballgruppen ønsker å nå ut med sporten til barn og unge. Lørdag var 7- og 8-åringene invitert til lek og moro i Håvikhallen.

Det ble en særdeles vellykket aktivitetsdag håndballgruppen gjennomførte i Håvikhallen på lørdag. Der var alle 7- og 8-åringene (jenter og gutter) invitert til moro og lek med håndball, både de som allerede spiller, men kanskje aller mest de som ikke har vært borti sporten tidligere. Meningen er å gjøre håndballsporten bedre kjent, og rekruttere nye barn og unge.
Om lag 25 barn fant vegen, og storkoste seg de to timene arrangementet varte lørdag formiddag. Foreldrene fikk informasjon om håndballtilbudet i Avaldsnes, mens Hanne Broshaug og Per Ejnar Thomsen var ansvarlige for aktivitetstilbudet ute på golvet, sammen med flere 16-åringer i klubben.