Fornøyde damer tross tap mott Ølen

Stor framgang, og fornøyde damer til tross for 6-måls tap for Ølen.

Det ble tap også i den andre kampen for damelaget i håndball, da laget møtte Ølen på bortebane torsdag kveld. Det ble til slutt 21-15 til hjemmelaget etter at Avaldsnes holdt vertene til 10-10 til pause. Nok en gang var det kondisjonen som gjorde det store utslaget, og Ølen skapte problemer for Avaldsnes på sine rush.

Men selv om det ble tap, var det likevel en fornøyd damegjeng som reise hjem fra Ølen. Avaldsnes viste stor framgang fra kampen mot Skånvik, spesielt i forsvar. I angrep trenger laget flere treninger sammen for å få spillet til å flyte bedre, men det vil komme etter hvert. Nå får laget nesten en måned med trening før de skal ut i neste seriekamp, også det mot Ølen, i Håvikhallen helt i slutten på oktober.