Lokaloppgjør i dag, men nå ser A-laget fram mot neste sesong

I kveld spiller A-laget lokaloppgjør mot Torvastad, men nå rettes blikket mer mot neste sesong. Her ser vi leder av fotballavdelingen, Hallgeir Broen (t.v.), signere ny treneravtale med Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal. Helt til høyre, sportlig leder i AIL, Stian Eikesdal.

I dag kan A-laget til Torvastad rykke opp til 4. divisjon, dersom de slår våre gutter på kunstgraset på Idrettssenteret. Kampen spilles kl. 19.00.
Torvastad er store favoritter. Laget har ikke tap en eneste kamp denne sesongen, mens våre gutter har tapt samtlige sju høstkamper. Vi regner med at det blir «rått parti» i kveldens lokaloppgjør, og at vi allerede nå kan gratulere Torvastad med opprykk.

-Det er vel mest sannsynlig det, men du skal aldri si aldri i fotball. Større under har skjedd før. Det sier Avaldsnes sin nye trener for 2019-sesongen, sammen med Mikael Hindal, Andreas Ulland Anderssen.

Det slo nesten ned som en bombe da Haugesunds Avis i gårsdagens utgave kunne fortelle at Vards beste spiller denne sesongen, ville gi seg i haugesundsklubben, og satse på en trenerkarriere gjennom å starte med Avaldsnes. Ulland Andersen ønsket ikke å offentlig gjøre treneransettelsen, av hensyn til Vards siste seriekamper, men slik gikk det ikke.

- Vi gleder oss til å ta fatt. Dette blir spennende, veldig spennende. Jeg ønsker å lykkes som trener. Da Avaldsnes kom på banen, og la fram sine planer rundt satsingen på A-laget, ble jeg veldig glad. Etter mange år som spiller i øverste divisjoner, er jeg nå moden for noe nytt, så dette ser jeg fram til, sier en glad 29-åringen. Både han og Mikal Hindal ser for seg å spille samtidig som de håndterer treningene.
Begge to har vært fast inventar på årets Vard-lag, og Ulland Andersen som drivkraften for rødtrøyene i år. De blir således også solide forsterkninger for A-laget neste sesong.

Ulland Andersen ser for seg å starte oppkjøringen i januar. Han har selv kontrakt med Vard ut desember.
- Ambisjonene må selvsagt være å gjøre det best mulig – å rykke opp. Men en ting er å si det, en annen ting er å gjøre det. Da kreves det hard jobbing. Målet må være å skape en god treningskultur og samtidig ha det kjekt med fotballen. Alt dette må ligge i bunn dersom vi skal skape gode resultater, slutter læreren fra Haugesund. Han er strålende fornøyd med å ha fått med seg sin lagkamerat og gode venn, Mikal Hindal, som assistenttrener. Mikael kjenner både klubben og spillerne fra sine mange år på Avaldsnes, før han i 2016 gikk til Vard.

Meld deg på sommerens fotballskole

Avaldsnes idrettslag inviterer til Tine Fotballskole
mandag 12. til onsdag 14. august.

For mer informasjon og påmelding, klikk på logo.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift