Ny spiller til A-lag herrer

Avaldsnes har sikret seg ny midtbane/angrepsspiller.

Så kan vi ønske den første ny-signeringen til A-lag herrer til neste sesong velkommen. Det er 20 år gamle Alain Mbonimpa, som kommer fra sportsklubben Vedavåg. Han har spilt samtlige kamper i 4. divisjon for klubben, som endte med nedrykk til 5. div.

Alain er en offensiv midtbanespiller/angriper. Han er en den første enkeltspilleren som signerte for klubben, men begge trenerne, Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal, som signerte i oktober, skal også spille i Avaldsnesdrakten. Dermed at A-laget allerede sikre seg tre forsterkninger til neste års sesong.
– Fortsatt har vi et par i kikkerten, uten at jeg vil nevne navn, sier sportslig leder i Avaldsnes, Stian Eikesdal.