Kjekk treningssamling for J14

Lørdag hadde J14, somi år samarbeidet med Kopervik om å stille lag i serien, en fin treningssamling i fotballhallen. Stord var inviterte gjester.

Lørdag hadde samarbeidslaget Avaldsnes/Kopervik J14, invitert Stord J14 til trening og kamp i fotballhallen. Det ble først gjennomført en god treningsøkt etterfulgt av lunsj i klubbhuset. Deretter var det klart for dagens høydepunkt, nemlig treningskampen.
Etter fire (!) intense omganger, blåste dommeren av kampen på stillingen 7-7. Jentene fra begge lag hadde fortsatt blod på tann, og forlangte straffesparkkonkurranse for å avgjøre kampen.
Men det viste seg å ikke være enkelt å kåre en vinner i denne dagen. Etter at alle spillerne hadde skutt stod det fortsatt likt!! I god treningskamp-ånd ble begge lag da enige i at det var greit med uavgjort. Det ble en svært vellykket samling som frister til gjentagelse.
Nå ser trenere og spillere frem til å komme i gang med vinterserien.