Verdig vinner av «årets ildsjel» i Avaldsnes

Juryen hadde fem forslag og kandidater å velge mellom, da de på årsfesten sist lørdag delte ut "årets ildsjel" til en verdig vinner.

På årsfesten til Avaldsnes idrettslag sist lørdag ble klubbens «årets ildsjel-pris» delt ut. Prisen gikk til en «en potet» i idrettslaget, og til en person som gjennom mange år har gjort et utmerket arbeid i klubben. «En person som engasjerer seg hvor det mangler ressurser, og som tar ansvar når det trengs», heter det blant annet i juryens begrunnelse. Prisen gikk til Frode Utvik.

Frode har lang fartstid i klubben, spesielt i håndballen. Han har engasjert seg rundt flere lag, og i styrerommet. I styret er vedkommende en slags «pytt i panne», og fikser og ordner oppgaver langt utover det som er tillagt tillitsvervet. Han ordner med overganger, lisenser, lagslister, og annet papirarbeid som må følges opp. Han står i kiosk og selger kaffe på herrekamper, og stiller opp som lagleder og trener for aldersbestemte lag, av og til to om gangen.

I år var Utvik en av dem som var med å puste liv i damelaget i håndball. Da laget manglet trener, stilte han opp i det som skulle være en overgangsfase, men han er fortsatt i trenerrollen. 
Frode er så mye mer enn hva en kan forvente, og det har gjort at spillerne synes det er ekstra kjekt å være en del av et lag. Han er med på treningene, og er en engasjert, motiverende og blid person hele tiden. Rett og slett en fortjent «årets ildsjel» i Avaldsnes.

Meld deg på sommerens fotballskole

Avaldsnes idrettslag inviterer til Tine Fotballskole
mandag 12. til onsdag 14. august.

For mer informasjon og påmelding, klikk på logo.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift