Fin gjennomkjøring for A-laget

Andreas Ulland Andersen og Ayman Lazaare scoret for Avaldsnes da laget tapte 2-6 for Haugar i Vintercupen torsdag kveld. Det stod 1-1 etter en jevn 1. omgang, men i 2.omgang ble det "gutter mot menn" da Avaldsnes byttet halve laget.

Trener Andreas Ulland Andersen fikk æren av å score A-lagets første mål denne sesongen, da han gav Avaldsnes ledelsen 1-0 over Haugar i vintercupen torsdag kveld. Ayman Lazaare scoret det andre målet da han utlignet til 2-2 et lite stykke ut i 2.omgang. Forøvrig et flott mål.

Det var en jevn 1. omgang, men etter pause ble det «menn mot gutter», og Haugar styrte kampen fra 2-2 og utover. Gjestene gav seg ikke før det stod 6-2, etter to kjappe scoringer helt på tampen.
-Jeg er veldig godt fornøyd med 1. omgang. Da spilte vi bra og burde ledet. Blant annet var vi tre ganger alene igjennom uten å sette ballen i mål, sa trener Andreas Ulland Andersen, etter kampen.

Etter pause byttet Avaldsnes hele seks spillere, og det gikk naturlig nok ut over kvaliteten.
-Men det er viktig at alle får prøve seg og «kjenne på det», fortsatte Ulland Andersen, som selv var blant den som gav seg etter de første 45 minuttene, sammen med blant annet Mikal Hindal og Einar Utvik Jr. Alt i alt en god gjennomkjøring for våre gutter.