Herrelaget begynner å få sving på sakene

Glade avaldsnesgutter som slo Trott 2 hele 8-1 onsdag kveld. Fra venstre Kristian Storesund, Olav Andre Skjelde, Sindre Madland Steine og Sander Solbakk. Fremst Alain Mbonimpa

Herrelaget ser ut til å begynne å finne formen. Etter heller svake resultater i de første treningskampene i vinter, har de to siste endt med 8-1 seier mot Vard2 (delvis jr-laget), og i går 8-1 over Trott 2. Særlig gårsdagens kamp var overbevisende, og viser at laget er på rett veg fire uker før seriestart.

- Vi var veldig godt fornøyde med kampen i går. Vi vant 8-1, men resultatet kunne vært enda større, sier assistenttrener Mikal Hindal. Han fikk se et Avaldsneslag hvor spillerne jobbet for hverandre, og som fikk spillet til å fungere bedre og bedre utover i kampen.
- Vi står bra opp fysisk og får bekreftet at vi er godt trent. Nå gjelder det å nytte de siste ukene godt, slik at vi står best mulig rustet til serieåpningen hjemme mot Ølen, fredag 4. april, sier Hindal. Han så laget spille uten både hovedtrener Andreas Ulland Andersen, Daniel Bersaas og Jonas Risanger, i gårsdagens kamp – spillere som alle normalt vil starte i en ellever.
Av alt var det gjestene som kom best i gang i onsdagens kamp på kunstgraset, og gjorde 0-1 allerede etter åtte minutter. Men derfra og inn handlet det meste om hjemmelaget. Målscorere for Avaldsnes var Sander Solbakk 2, Einar Utvik jr., Christoffer Rydningen, Thomas Nyland Jacobsen, Alain Mbonimpa, og to selvmål.
Neste kamp for herrelaget er satt til 16. mars i Karmøy Storhall, mot bergenslaget Austerheim.