Jonas Risanger tilbake i Avaldsnes!

Avaldsnes har forsterket 2019 laget ytterligere med Skjold gutt, Jonas Risanger. Han kommer på lån fra Skjold IL foreløpig frem til 15.august

Jonas har en fortid på 3 sesonger i AIL tilbake til 2015-2017, og har ellers spilt for barndoms klubben Skjold. Han var med og reddet Skjold fra nedrykk i 4.divisjon 2018.
En viktig defensiv forsterkning for oss, sier en meget fornøyd sportslig leder Stian Eikesdal, som samtidig ikke utelukker ytterligere èn forsterkning til før seriestart. Fra før har laget styrket seg med spillende trenere Andreas Ulland Andersen og Mikal Hindal, fra SK Vard, i tillegg til Alain Mbonimpa fra SK Vedavåg.