Stian Eikesdal innstilt som ny fotballeder

Når Avaldsnes avholder sitt årsmøte i kveld, er Stian Eikesdal innstilt som ny leder for fotballavdelingen. Han etterførlger eventuelt Hallgeir Broen som er innstilt som ny leder av hovedstyret.

Avaldsnes Idrettslag avholder sitt årsmøte i klubbhusets 2. etasje kl. 19.00 i kveld, tirsdag 12. mars. Fra før er det kjent at Helge Gaard går av som leder av hovedstyret etter 12 år i «sjefsstolen» i klubben. Jobben blir overtatt av nåværende leder av fotballstyret, Hallgeir Broen.

Som ny leder av fotballavdelingen er Stian Eikesdal innstilt. Han har det siste året vært sportslig leder av senioravdelingen, og har lang erfaring som klubbleder. Blant annet var han med å stifte Karmsund Ballklubb, og har vært primus motor i klubben i mange år. Eikesdal fortsetter også som sportslig leder for senior, i tillegg til vervet som fotballformann. Med seg i styret i fotballavdelingen får ha trolig følgende personer (de som er innstilt): nestleder: Gøril Kleppa, sportslig leder barn: John Vidar Hevrøy, sportslig leder ungdom: Sverre Hebnes, styremedlemmer: Stian Time Skeie, Lene Cecilie Olsen og Zia Kazemi (dommeransvarlig).