Arnt Inge Vorre fikk æresprisen for 2018

Under klubbens årsmøte tirsdag kveld ble Arnt Inge Vorre tildelt AIL`s Ærespris for 2018. Prisen ble tildelt for hans store og lange innsats på håndballbanen, samt som for hans engasjement som trener for håndball lag i de siste år.

Prisen ble tildelt for lang innholdsrik karriere, og for hans engasjement for moderklubben etter endt karriere.

Arnt Inge Vorre har vært aktiv spiller i klubben siden han startet sin idrettslige karriere som 7 åring. Først med all-idrett, og senere aktiv spiller både i fotball og håndball. Etter hvert ble han en del av "ungdomsgenerasjonen" i Avaldsnes som senere ble til Haugaland Håndball. Det endte i håndballens eliteserie, og det ble en lang karriere i toppen av norsk håndball for Håvikbuen. Etter endt aktiv karriere for HHK vendte han tilbake til moderklubben, og var en særdeles stor bidragsyter til at Avaldsnes rykket opp i 2. div. for 3 år siden. Etter sesongen i fjor mente Arnt Inge karrieren var over, og konsentrerer seg nå om trenerjobb for de yngre spillere i klubben.