De klør etter å komme i gang med sesongen

Denne gjengen har det moro med fotball. 2-er laget til Avaldsnes slo Haugaland 3-2 mandags kveld. Nå gleder de seg til sesongstart.

Disse velsituerte unge menn klør etter å komme i gang med fotballsesongen 2019. Den 23. april braker det løs. Da starter 2-er laget til Avaldsnes sesongen mot Djerv 1919 3 i 7. divisjon, og de spretne, lekne herrer håper å bite godt fra seg i årets serie. Rett nok er det lek og moro som står i høysete, men under ligger likevel trangen til å gjøre det godt, og vinne flest mulig kamper.

Mandag kveld målte laget krefter med en annen divisjonskollega, Haugaland, i en treningskamp på kunstgraset på Idrettssenteret. Her ble det 3-2 seiere til hjemmelaget etter blant annet to frisparkperler av Morten Pedersen. Det første målet fra 20 meter høyt oppe i hjørnet, det andre en kanonkule i vinkelen fra 35 meter i ren Ronaldo-stil. Det siste målet ble satt inn av Leif Helge Klinge før Haugaland reduserte til 3-2 på overtid.
Det er Morten Johannessen og Finn-Erik Andersen som er trenere for 2-er laget denne sesongen, og de kunne gå tilfreds av banen etter mandagens seier hvor Avaldsnes 2 hadde full kontroll og leverte en god kamp.

Meld deg på sommerens fotballskole

Avaldsnes idrettslag inviterer til Tine Fotballskole
mandag 12. til onsdag 14. august.

For mer informasjon og påmelding, klikk på logo.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift