Sander Solbakk scoret 5 i generalprøven

Unggutten Sander Solbakk (t.v.) scoret fem da A-laget vant 7-1 mot Vats/Skjoldar torsdag kveld. hHer sammen med Vegard Tønnessen, som spilte i back for Avaldsnes

Herrelaget hadde sin siste treningskamp mot Vats/Skjolda torsdag kveld, før det hele braker løs med seriespill mot Ølen neste fredag. Kampen ble spilt i Vats, og det var aldri noen tvil hvor seieren skulle havne. Avaldsnes vant hele 7-1, etter hele fem scoringer av unggutten Sander Solbakk.

-Det var stort sett envegskjøring hele veien. Vi spilte en svært god kamp og burde ha scoret flere mål, spesielt før pause, forklarer Einar Augvald Utvik. Fjorårets A-lags trener fikk seg et spillende avaldsneslag som stod distansen svært bra. Det er tydelig at laget er godt trent, noe som vil være en stor fordel i kampene framover.
Det var nok førsteelleveren som ble drillet i denne kampen, men Avaldsnes manglet mange, som nok alle vil ha et ord med i spillet, når laget blir tatt ut til seriestart. Det gjelder blant annet Mikal Hindal, Kristoffer Rydningen, Olav Andre Skjelde og Ayman Lazaare.

Målscorere for avaldsnes
0-1 Andreas Ulland Andersen
0-2 Sander Solbakk
0-3 Sander Solbakk
0-4 Sander Solbakk
0-5 Sander Solbakk
0-6 Sander Solbakk
0-7 Alain Mbonimpa

Avaldsnes stilte følgende lag: Edis Hopovac, Sølve Svendsen, Tommy Lønning, Jonas Risanger, Vegard Tønnessen, Alain Mbonimpa, Daniel Bersaas, Sander Solbakk, Andreas Ulland Andersen, Thomas Nyland Jakobsen og Einar Utvik Jr. Benyttede innbyttere: Thomas Buberg, Kristian Storesund, Christoffer Falkeid og Finn Andersen.