Kjempesuksess for Gasnor Cup

Det myldret med små og store fotballentusiaster, da Gasnord Cup gikk av stabelen for første gang lørdag. Turneringen for jenter og gutter mellom 6-11 år, ble en kjempesuksess i strålende vårvær.

Strålende sol, jublende barn og smilende foreldre. Gasnor Cup, som Avaldsnes arrangerte for første gang på lørdag, ble en kjempesuksess. Nesten 70 lag, og over 500 spillere, deltok i turneringen. Med like mange foreldre og besteforeldre til stede, myldret det av vårliv på Idrettssenteret på lørdag.

Store og små storkoste seg i det flotte vårværet, enten det var i leken med lærkula ute på banen, eller engasjerte foreldre som heiet på sine kjære. Mange prøvde seg også i den populære aktivitetsløypen som var «bakt inn» i turneringen.

-En flott opplevelse og arrangementet gled prikkfritt, sa en strålende Ynskje Kaldheim i organiasjonskomiteen. Hun synes spesielt det var moro at så mange deltok i aktivitetsløypen, og at den ble en suksess.
-Vi ønsker å skape en litt annerledes fotballturnering med Gasnor Cup. En turnering hvor vi også fokuserer på å få barn og foreldrene til å gjøre ting sammen. I dagens «tidsklemme» er det veldig viktig at foreldre og barn bruker tid sammen. Det gir glede og motivasjon og styrker samholdet for hele familien. Med løypen, og de andre lek-aktivitetene, klarte vi det, legger hun til.
Det var første gang Gasnor Cup ble arrangert og både arrangør og de som deltok oppfordret til å gjentagelse til neste år.

Det var en unggutt fra Haugar, 11 år gamle Thomas Vikse, som var heldig i trekningen og vant seg en weekendtur for 2 personer fra De Bergenske hoteller. Sammen med foreldrene svarte han på alle oppgavene, og var heldig i trekningen. Heldig var også 7 år gamle Jakob fra Nord, som vant en weekend for to personer på Ryfylke Fjordhotell i Sand.

 

Meld deg på sommerens fotballskole

Avaldsnes idrettslag inviterer til Tine Fotballskole
mandag 12. til onsdag 14. august.

For mer informasjon og påmelding, klikk på logo.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift