«Påskrudde gutter» mot Kopervik2 i kveld

Assistenttrener Mikal Hindal lover "et påskrudd A-lag" til kveldens seriekamp mot Kopervik2, på kunstgraset på Åsebøen. Kampen starter kl 20.00. Kampen blir den første for Andreas Ulland Andersen (t.v.), mens både Mikal Hindal og Ayman Lazaare (t.h.) er ute med skader.

Vi får håpe det er et A-lag med en helt annen innstilling som går til kveldens seriekamp mot Kopervik2 i 5. divisjon. Våre gutter fikk seg rett og slett en trøkk i tryne av Ølen i serieåpningen sist torsdag. Da ledet gjestene 3-0 før våre gutter våknet, men da var det for sent…

Gjestene vant til slutt 3-2, selv om Avaldsnes hadde drøssevis av sjanser til både å utligne og ta hjem seieren utover i 2. omgang.

-En lærerik opplevelse, og vi lover en helt annen innstilling til kveldens møte med våre naboer i sør. Mot Ølen på torsdag var kampen allerede ødelagt etter 20 min. Slikt kan vi ikke oppleve igjen, sier assistenttrener Mikal Hindal, og legger til at det blir en del forandringer på laget til kveldens oppgjør. Han selv må imidlertid fortsatt se kampene fra sidelinjen på grunn av sin hamstring-skade. – Jeg blir klar til over påske, legger Hindal til.

En som serie-debuterer for Avaldsnes i kveld er imidlertid Andreas Ulland-Andersen. Han sonet for rødt kort i seriepremieren, men er klar til kveldens kamp. Det vil nok styrke Avaldsnes betraktelig.
Det vil imidlertid hjelpe lite om ikke våre gutter er påskrudd fra start.
- Det er vi, en slik hendelse skal ikke skje igjen, lover Hindal, som selvsagt går for tre poeng i kveld.

Kampen spilles på kunstgraset på Åsebøen Stadion kl. 20.00