Avaldsnes møter Vats94/Skjoldar på Idrettssenteret i kveld

Sander Solbakk og Tommy Lønning er med når Avaldsnes møter Vats94/Skjoldar i kveld, mens Ayman Lazaare er eneste spiller somer ute med skade. Tilbake på laget er også Mikael Hindal for Avaldsnes. Kampstart er kl 19.00.

I kveld er det klart for sesongens andre hjemmekamp når A-laget møter vats/Skjolda kl. 19.00 på grasbanen. Da bør det bli sesongens første hjemmeseier for våre gutter, som bare for 3 uker siden slo samme lag hele 7-1 i en treningskamp i Vats.

Men samtidig vet vi at det er stor forskjell på privat- og seriekamper, og vi skal ikke langer en til første seriekamp da Avaldsnes fikk seg en nesestyver mot Ølen. Selvsikre Avaldsnesspillere var storfavoritter til å vinne, men guttene ble offer for undervurderingens selvironi, og måtte gå slukøret av banen med 2-3 tap. Det bør ligge i husken når de entrer banen i kveld, og vi satser på at det blir tre nye poeng.
Troppen er så å si skadefri. Bare Aymon Lazaare og hyggelig er det at Mikal Hindal er tilbake på banene etter fem uker med hamstring. Han vil nok prøve fotballskoene i løpet av kampen, og bli en fin forsterkning for vårt lag.

Så møte opp og slå av et hyggelig drøs med venner og kjente med kampen som et flott bakgrunnsteppe. Det er god varm kaffe i vår nye flotte kiosk, og pølsene smaker utmerket…