Gjorde jobben på en dårlig dag

Alain Mbonimpa stupheadet inn 1-0 for Avaldsnes, og ble kåret til hjemmelagets beste spiller, da Vats94/Skjoldar ble slått 4-1 på Idrettssenteret sist fredag.

Avaldsnes klatret til 5. plass på tabellen etter at laget slo Vats94/Skjoldar 4-1 på Idrettssenteret på fredag. Dermed er våre gutter bare tre poeng bak topplaget Djerv 1919 2, etter like mange spilte kamper.

Avaldsnes var store favoritter mot Vats94/Skjoldar, og hjemmelaget vant en komfortabel seier, men uten på noen måte å imponere. Det var egentlig bare seieren å glede seg over, for både spill og innsats kunne og burde vært bedre. Når det er sagt ble likevel jobben gjort med tremålsseieren, og det var første gang laget spilte på gras. Det gjorde sitt til at pasningsspillet ikke alltid satt som det skulle.

Avaldsnes tok ledelsen allerede etter fem spilte minutter. Alain Mbonimpa stupheadet inn 1-0, etter et flott innlegg fra Sander Solbakk. Vats94/Skjoldar utlignet midtvegs i omgangen på en retur etter corner.
To scoringer på tre minutter (28. og 31.) avgjorde imidlertid kampen for Avaldsnes. Først scoret Sander Solbakk, alene gjennom med keeper, før Einar Utvik jr. var flott frampå et innlegg fra nevnte solbakk. Spillende trener Andreas Ulland-Andersen fastsatte sluttresultatet til 4-1 midtvegs ut i 2. omgang, som Avaldsnes kontrollerte. Etter hvert burde blitt flere scoringer, særlig på grunn av sjansene som  hjemmelaget skapte det siste kvarteret.

-En grei seier på ikke en altfor god dag, men guttene gjorde jobben. Slik oppsummerte trener Andreas Ulland-Andersen kampen. Alain Mbonimpa jobbet godt og ble kåret til Avaldsnes beste spiller, i god kamp med Sander Solbakk, som scoret et mål og la opp til to.

Neste oppgave for Avaldsnes er Stegaberg på bortebane kommende fredag 3. mai.