Geir Danielsen ansatt som ny daglig leder

Geir Danielsen (55) vender på mange måter hjem når han i august overtar som daglig leder i klubben etter Norvald Kaldheim som har hatt jobben i 18 år.

Bilde; Styreleder Hallgeir Broen og vår nye daglige leder, Geir Danielsen (til høyre).

55 åringen, som nå er bosatt i Kopervik, vokste opp i Kvalavåg, og spilte aktiv fotball fra barneårene i Avaldsnes. Som 17 åring fikk han sin debut på A-laget i daværende 4. divisjon, og står bokført med 254 A-kamper og 48 mål. Han har også noen sesonger bak seg for Kopervik i gamle 3. divisjon. Tidlig på 90 tallet var han tilbake i klubben som spillende trener for A-laget, men har vært ute av klubben de siste 25 år. På den tiden har Geir blant annet vært engasjert i Skudenes Ungdoms og Idrettslag og Karmøy Golfklubb hvor han var leder i flere år. I dag er han engasjert som trener for samarbeidslaget på damesiden i fotball på Sør Karmøy, samt trener for Avaldsnes/Kopervik J-14.

Geir er gift, og far til fire jenter i alderen 14 til 25 år, hvorav de to yngste er aktive fotballspillere I Kopervik. Alle jentene har også spilt håndball, og som ivrig foreldresupporter han han god kjennskap til håndballsporten.

Geir er utdannet økonom, og har i tillegg pedagogikk utdannelse gjennom lærerhøgskolen på Stord. Han har jobbet 11 år i skoleverket, blant annet på Bø Ungdomsskole, før han «meldte overgang» til det private næringsliv. Først som avdelingsleder for SR Bank i Skudenes, og senere mange år i Karmøy Skipsconsult systemet. Han kommer nå fra Level Personal hvor han har jobbet som daglig leder de siste 2 år. Med andre ord, Geir har god erfaring fra å lede, både som lærer for ungdom, og ikke minst fra det private næringsliv.

- Vi har hatt en svært grundig prosess rundt ansettelsen og hadde mange gode kandidater til stillingen, og mener vi har valgt riktig person i Geir Danielsen, uttaler styreleder Hallgeir Broen.

- Det var 12 gode søkere til stillingen som daglig leder, og et utvalg nedsatt av styret har sammen med Tom Monclair Larsen i Personalhuset funnet frem til den beste kandidaten for vår klubb avslutter Broen.

- Når jeg søkte jobben i Avaldsnes var det et verdivalg for meg. Jeg har 10-12 år igjen av yrkeslivet, og etter mange år i det private næringslivet ønsket jeg å bruke disse årene til noe som gir mening både for meg, og gjerne mange andre. Og så er jo Avaldsnes en spennende og velorganisert klubb, uttaler Geir Danielsen, som ser frem til samarbeidet med alle ivrige tillitsvalgte i klubben.

Vi ønsker Geir velkommen tilbake til klubben vår, og ønsker han lykke til i stillingen som daglig leder. Han vil tiltre stillingen fra 12. august, og jobbe sammen med Norvald frem til 1. oktober da han slutter.