Vanskelig bortekamp mot Stegaberg

Einar Utvik jr og Avaldsnes går en vanskelig kamp i møte, når laget møter Stegaberg på Frakkagjerd i morgen. Klarer våre gutter å ta sin tredje seier på rad, og fortsette framgangen, etter det vi kan karakterisere en brukbar start? Kampen spilles på Frakkagjerd gras kl 19.00.

-Vi har mye å gå på, og vi kommer bare til å bli bedre og bedre. De er enige begge to, både assistenttrener Mikal Hindal, og Avaldsnes storscorer de siste årene, Einar Utvik jr. I morgen, fredag 3. mai, spiller A-laget sin fjerde seriekamp for året. På andre banehalvdel på Frakkagjerd Stadion står Stegaberg. Kampstart er klokken 19.00.

Kampen «ser viktig ut» når vi titter på tabellen. Vinner våre gutter er de absolutt med i toppstriden, mens et tap vil medføre at laget havner på nedre halvdel av tabellen. Dog må vi ta med at det fortsatt er tidlig i sesongen.

- Det blir en vanskelig kamp, men vi har hatt to gode treninger denne uken, og forhåpentligvis fortsetter vi framgangen etter det forsmedelige tapet mor Ølen i seriepremieren.  Einar Utvik jr. har kommet godt vi gang med sesongen, og har scoret fem mål på sine tre kamper. Han er sugen på å øke antallet i morgen.
- Det har stort sett gått greit for min del i åpningen av sesongen, men som lag har vi mer å gå på, sier Utvik, og får støtte av lagkameraten, Mikal Hindal.
- Til tross for et uventet tap mot Ølen, synes jeg vi har fått en grei start på sesongen, men vi har mye mer å gå på, og jeg forventer at vi blir bedre og bedre utover i sesongen. Jeg tror framgangen fortsetter mot Stegaberg, men det forutsetter at «vier på» fra start. Stegaberg slo topplaget Djerv 1919 2 bare for noen få dager siden, og blir en vanskelig nøtt å hanskes med, sier Hindal. Han fikk selv sine første minutter i 5. divisjon, da han kom inn mot Vats94/Skjoldar, etter flere uker på sidelinjen med skade.
Mot Stegaberg stille Avaldsnes tilnærmet fullt lag, bortsett fra Thomas Nyland og Olav Andre Skjelde som er vekke på grunn av jobb.

Tabellen foran 4. serierunde ser slik ut:

Djerv 1919 2

Haugar