Damene møter Vålerenga i Vallhall

Lørdag er det klart for 4. serierunde i Toppserien, og våre jenter drar til Oslo for å møte Vålerenga i Vallhall.

Null poeng er fasiten etter at to kamper er spilt (1. runde ble som kjent utsatt), og lørdag møter vi et Vålerengalag som også er litt på etterskudd med sine to poeng. Tap for Trondheims Ørn og uavgjort i Oslo oppgjørene mot Kolbotn og Røa har gitt laget to poeng. Og vi bør nok helst unngå tap hvis vi ikke skal miste kontakten med laget midt på tabellen.

Vålerenga spiller sine kamper i Vallhall som er inenndørs arena. Kampstart er kl. 15.00.

Vi sliter fortsatt med skader i troppen. Diane Caldwell er enda ikke klar etter brudd i ankelen, mens Fria Magnusdottir er uaktuel på grunn av sykdom i familien og befinner seg på Island. Mia Jalkerud (achilles) er fortsatt uaktuel, og det samme med Laila Himle som nok ikke er kampklar før til høsten. Sannsynligvis erstatter Therese Åsland Frida i forhold til det laget som startet mot Arna Bjørnar.

- Det blir en tett, jevn og vanskelig kamp, kommenterer trener Roald Woll (bilde), som mener Vålerenga er et godt organisert lag med en tydelig spillestil. Lagets playmaker er landslagets Solveig Gulbrandsen, den tidligere landslagskapteinen, er lagets viktisgste spiller, og må passes ekstra på.

Våre jenter er stadig i fremgang, og ute på banen var vi minst like gode som Arna-Bjørnar i sist kamp, men gjorde noen generalfeil som vi håper Roar har fått "plukket" bort foran lørdagens kamp. Flere av spillerne virker fortsatt litt stinne av trening, men vi regner med at toppoformen er like om hjørne, og muligens allerede lørdag :)

Vi møtte laget i 1. divisjon i 2011, og vant hjemme, mens det ble tap i Oslo. Året før møtte vi laget i cupens 3. runde i Oslo og vant.