Landslagskaptein til Avaldsnes

Maren Mjelde (25), som kommer fra Bergen, har signert en to års kontrakt med Avaldsnes.

Maren Mjelde, som startet sin Toppseriekarriere i Arna-Bjørnar, før turen gikk til Turbin Postam i Tyskland, og videre til Kopparbergs/Gøteborg, er vår siste spillertilvekst. Mjelde er kaptein på den svenske laget, og måtte kjøpes fri fra kontrakten med den svenske toppklubben. Bergenseren blir en solid forsterkning, hun kan spille i flere possisjoner på midtbanen, men har også spilt midtstopper. I tillegg er hun en ledertype, og bærer kapteinsbindet både på klubblaget  og Norges landslag.

At hun kommer fra vestlandet og skarrer på R-en er flott, men det viktigste er hennes kvaliteter på banen. Vi kan også røpe at Maren har kjæreste fra Stord, og det har nok vært viktige faktorer til at hun vender "hjemover". Maren har 79 A-landskamper for Norge og har scoret ti mål.

FAKTA:

Født; 1989

A Landskamper 79 10 Mål
Div U Landslag 60 13 Mål

Debuterte på A Landslaget 2009

Arna Bjørnar 134 49 Mål

Turbine Potsdam 2013- frem til sommeren 2014. Siste halvår som Kaptein. Høydepunkt Avgjørende straffe med Lyon på bortebane foran 15.000 tilskuere i kvartfinalen i Champions League.

Sommeren 2014 til nå Kopparbergs/Gøteborg FC